Зразок сертифiкатуОбразец сертификата

Работа програмістом у 1С

18 травня 2014, 5186
Категорія:
Работа програмістом у 1С

Робота програмістом у 1С: Підприємство

 У кожній компанії є співробітники, до яких звертаються на вирішення складних питань. Програміст 1С – один із таких фахівців. Йому під силу організувати важливі роботи процеси так, щоб усім було зручно. До нього приходять спантеличені користувачі, коли стикаються з незнайомою "кнопочкою" у програмі. Тому не дивуйтеся, якщо за Вами будуть низкою ходити симпатичні співробітниці, щоб Ви пояснили, як що працює).

Насправді у великій компанії, де у веденні бухгалтерського обліку на тому чи іншому рівні задіяна велика кількість персоналу, телефон програміста 1С часто розриватиметься від дзвінків. У всіх періодично виникають складнощі, з якими може впоратися саме він. Так що у Вас є всі шанси відчути себе незамінним гуру своєї справи, якщо Ви освоїте програмування 1С.

Ця професія - затребувана, навіть модна, добре оплачується, дає можливість додаткового заробітку. І якщо Ви вже близько знайомі з програмуванням загалом, не вимагатиме великих зусиль для її освоєння. Ось тільки в інститутах цього не вчать, а вчать – практики, такі ж програмісти, як Ви, і відбувається на курсах програмістів 1С.

Чому професія потрібна?

Це в минулому для ведення бухгалтерського обліку на підприємстві використовували стоси паперів та калькулятор, тепер же не тільки бухгалтерам, а й багатьом іншим співробітникам, допомагає у веденні обліку програма 1С. Для того щоб підлаштувати роботу програми під специфіку та цілі конкретної організації, необхідно залучити спеціаліста з

програмування. Він буде незамінний для коректного обслуговування програми та консультування співробітників компанії, які користуються 1С. Мабуть, для Вас знайдеться посада   у тій компанії, де Ви вже працюєте, а це непогано є можливість залишитися в рідному колективі. Але в будь-якому випадку вакансій у цій сфері багато, головне, щоб Ваші знання дозволяли впевнено відповідати на всі питання щодо налаштування та використання програми.

На який заробіток можна розраховувати?

Хороший програміст 1С (а це та сфера, в якій Ви легко зможете продемонструвати рівень кваліфікації), цілком може розраховувати на зарплату від 7000 грн. Крім того, є можливість додаткового заробітку - багато невеликих фірм, які лише зрідка потребують допомоги цього фахівця, користуються послугами позаштатного програміста 1С. Кілька слів, щоб розвіяти сумніви.

Скептики можуть сказати — а от, скажімо, у США не використовують 1С, і в Німеччині про неї не чули, але працювати те Ви збираєтеся в Україні, а у нас програма використовується на кожному кроці і коло її застосування постійно розширюється, тож не варто сумніватися у перспективі професії. Крім того, щоб освоїти цей напрямок у програмуванні не потрібно окремо закінчувати Гарвард, цілком достатньо курсів. Так, робота відповідальна, оскільки програма бухгалтерська, а ця сфера пов'язана з грошима та матеріальними цінностями, але хіба є посади, на яких прийнято весь час помилятися? У 1С не так багато інструментів для вирішення поставлених перед Вами завдань доводиться бути винахідливим. Натомість у Вас є можливість розвитку, тому що саме вирішуючи складні завдання ми ростемо професійно. А загалом нічого незвичайного для будь-якого програміста – будьте терплячі та уважні, швидко адаптуйтеся до змін і все буде добре).

comments powered by Disqus

Рубрики блогу

Популярне

Теги

робота освіта карєра веб дизайн туризм php c с java бизнес турагенство візове оформлення CMS Joomla WordPress створення сайту бронювання персонал мотивація економіст фінансист Програміст авк кошторис створення сайта інтернет створення сайтів бухгалтерія бухгалтерський облік бізнес управління персоналом работа закони Excel внз навчання офіс бухгалтер пошук роботи логістика зед перевезення вантажів зп перевезення вантажі фінансовий аналіз економіка фінанси курси програмування hr hr-менеджер кошторисник ефективність запаси склад перевезення вантажу підприємство резюме презентація клієнти співбесіди іврит інтерв'ю ЗЕД відрядження оренда криза митний брокер календарь бухгалтера митниці роота бухгалтера маркетинг НБУ банки кошторисна справа бюджет податки штрафи ПДФО бухгалтерський облік ЕДРПОУ НДС ПДВ тестування