Образец сертификата
Online оплата

Собчук Лілія

Оценка слушателей:

Лілія Іванівна закінчила Київський технікум готельного господарства за спеціалізацією Організація обслуговування в готелях і ресторанах, а також Київський національний торгово-економічний університет за спеціалізацією Менеджмент в громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі.

Трудовий стаж в сфері ресторанного бізнесу 22 роки: від адміністратора до керівника ресторану.

Розробляла концепцію, відкривала, запускала, вела і супроводжувала ресторани «Маракеш» в Києві та Донецьку, лаунж-кафе Конвалія в Києві. Також працювала директором ресторану «Маракеш» і ресторану «Шафран» ресторанної мережі «Мировая карта», керуючим Будда Бара і лаунж-кафе Конвалія.

В її обов'язки входив ряд завдань:

  • Організація і контроль роботи ресторану
  • Контроль за дотриманням стандартів сервісу та якості обслуговування
  • Організація і проведення банкетів, фуршетів і корпоративних вечірок
  • Рішення конфліктних ситуацій
  • Управління персоналом - адміністрування, підбір, навчання (семінари, тренінги), адаптація, мотивація, розподіл завдань, оцінка виконання, атестація.
  • Ведення господарської діяльності
  • Ведення внутрішньої звітності
  • Контроль асортименту і якості страв і напоїв
  • Формування меню кухні та бару, складання калькуляцій і ціноутворення
  • Ведення переговорів і укладення договорів з постачальниками
  • Контроль закупівель і товарообігу
  • Робота з контролюючими органами

Лілія постійно вчитися, удосконалює свої знання, відвідуючи семінари-практикуми та тренінги.

Щедро ділиться зі слухачами своїм величезним досвідом, накопиченим в практичній роботі.

Уважна, доброзичлива, вміє донести матеріал до кожного, докладно відповідає на всі питання по темі занять.

Подробнее ↑

Авторская программа


← Все преподаватели


Отзывы о преподавателе:


← Все преподаватели