Зразок сертифiкатуОбразец сертификата

Кращі вузи України

8 травня 2014, 3175
Категорія: навчання
Кращі вузи України

Найкращі вузи України у 2014 році

 Останні тижні весни… Для школярів це чудовий час, адже календар відраховує небагато днів, що залишилися до закінчення навчального року. Та й у думках вже зовсім не навчання, а мрії про майбутнє літо.

Однак, райдужні перспективи поки що видаються такими далекими для більшості випускників. Початок травня традиційно перетворюється для них у період певної невизначеності. Адже саме зараз для одинадцятикласників настав час визначатися, ким вони хочуть стати в житті. І цей процес, треба сказати, не з легких. Перед майбутніми абітурієнтами постає як проблема усвідомлення, якому напрямку діяльності присвятити життя, а й питання вибору навчального закладу. Навчання у ньому стане своєрідним трампліном до досягнення поставленої мети.

Відповідно до даних Державної служби статистики, на даний момент на території України функціонує понад вісімсот вишів різних рівнів акредитації від І до IV. З них близько 60% – І та ІІ рівнів, а відповідно 40% – ІІІ та IV. Але як не помилитись при виборі серед такої кількості навчальних закладів? Тут на допомогу вступникам приходять численні національні рейтинги. З них найбільшою мірою довіри характеризуються дві системи оцінювання – державна (від Міністерства освіти України) та незалежна від всесвітньої організації Scopus. Методи проведення оцінки у цих рейтингів трохи відрізняються, однак порівняння даних демонструє, що лідери здебільшого збігаються.

Так, дослідження, проведені наприкінці січня 2014 року, показали, що за якістю освіти, рівнем викладацького складу (оцінено на основі даних про цитованість наукових праць), відсотком працевлаштування випускників та їхньою професійною компетентністю протягом уже багатьох років найкращим залишається Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Цей вищий навчальний заклад вже майже два століття готує відмінних фахівців, що відрізняються глибокими професійними знаннями, як у технічних, так і в гуманітарних областях.

comments powered by Disqus

Рубрики блогу

Популярне

Теги

робота освіта карєра веб дизайн туризм php c с java бизнес турагенство візове оформлення CMS Joomla WordPress створення сайту бронювання персонал мотивація економіст фінансист Програміст авк кошторис створення сайта інтернет створення сайтів бухгалтерія бухгалтерський облік бізнес управління персоналом работа закони Excel внз навчання офіс бухгалтер пошук роботи логістика зед перевезення вантажів зп перевезення вантажі фінансовий аналіз економіка фінанси курси програмування hr hr-менеджер кошторисник ефективність запаси склад перевезення вантажу підприємство резюме презентація клієнти співбесіди іврит інтерв'ю ЗЕД відрядження оренда криза митний брокер календарь бухгалтера митниці роота бухгалтера маркетинг НБУ банки кошторисна справа бюджет податки штрафи ПДФО бухгалтерський облік ЕДРПОУ НДС ПДВ тестування