Зразок сертифiкатуОбразец сертификата

Помилки, яких слід уникати під час боротьби за посаду начальника відділу

16 грудня 2013, 2384
Категорія: робота
Помилки, яких слід уникати під час боротьби за посаду начальника відділу

           Хто б не хотів обіймати посаду начальника відділу? Хто не мріяв про власний кабінет та підлеглих, якими можна керувати? Таких персон, мабуть, не існує! Ось лише проблема: як це зробити? Адже цього ніде не вчать, і ніхто про це не розповідає. Наша стаття стане для вас, майбутнього начальника відділу справжнім винаходом.
           Розглянемо кілька дуже важливих пунктів, які ведуть до колії начальника:
           Чи не поспішає!
           Якщо вам начальник довірив ту чи іншу важливу справу, то в жодному разі не потрібно поспішати, а постаратися виконати завдання на найвищому рівні, щоб не було до чого причепитися вашим суперникам, тому що ваша найменша помилка для них радість, вони почнуть її роздмухувати. перебільшувати. А це насамперед втрата довіри керівника, що дуже погано.
           Чи не уникати уваги!
           Справжній керівник, звичайно ж, не повинен лякатися більшої публіки, а навпаки - повинен вільно говорити і розмірковувати на людях, не заїкатися, червоніти і непритомніти. Де ви бачили таких керівників? Тому якщо ви отримали пропозицію виступити на загальних зборах чи конференції, не відмовляйтеся. Отже, підготуйте матеріал і покажіть свої вміння з гідністю. Це буде величезним плюсом до успіху.
           Довіряти підлеглим!
           Тут все дуже просто, наприклад, ви і пара ваших колег отримали завдання зробити замість певний проект, а вас вибрали керівником цього завдання, зрозуміло, тепер вам буде найважче. Найголовніше не лякайтеся і повністю покладіться своїм підлеглим, прислухайтеся до їхньої думки. Після закінчення проекту ви повинні всі похибки взяти на себе (якщо вони є), тоді керівник побачить, що ви є відповідальною і надійною людиною.
           Дружити із суперниками!
           Обов'язково підтримуватимемо дружні стосунки зі своїми колегами. Пам'ятайте, що це дуже важливо! Якщо ви станете керівником відділу, ваш колектив буде спільною родиною.
           Залишатися собою!
           Необхідно навчитися балансувати між двома крайнощами: одна сторона – сильний гравець; друга сторона – дати зрозуміти всім, що ви здатні виконувати роботу самостійно.
           Дотримуйтесь цих цінних порад, які допомогли вже не одній людині обійняти посаду начальника відділу.
           Будьте впевнені у своїх силах і тоді у вас повірять усі оточуючі!

comments powered by Disqus

Читайте также

Рубрики блогу

Популярне

Теги

робота освіта карєра веб дизайн туризм php c с java бизнес турагенство візове оформлення CMS Joomla WordPress створення сайту бронювання персонал мотивація економіст фінансист Програміст авк кошторис створення сайта інтернет створення сайтів бухгалтерія бухгалтерський облік бізнес управління персоналом работа закони Excel внз навчання офіс бухгалтер пошук роботи логістика зед перевезення вантажів зп перевезення вантажі фінансовий аналіз економіка фінанси курси програмування hr hr-менеджер кошторисник ефективність запаси склад перевезення вантажу підприємство резюме презентація клієнти співбесіди іврит інтерв'ю ЗЕД відрядження оренда криза митний брокер календарь бухгалтера митниці роота бухгалтера маркетинг НБУ банки кошторисна справа бюджет податки штрафи ПДФО бухгалтерський облік ЕДРПОУ НДС ПДВ тестування