Зразок сертифiкатуОбразец сертификата

Друга вища освіта – необхідність продиктована часом

6 січня 2014, 3123
Категорія: освіта
Друга вища освіта – необхідність продиктована часом

Іноді, піддавши детальному аналізу обов'язки, виконувані службі, можна переконатися у необхідності отримання другої освіти. До того ж, процес грамотного управління компанією неможливо здійснювати без розуміння багатьох аспектів. До арсеналу знань обов'язково повинні входити навички з різних галузей, з цивільного та трудового, господарського та адміністративного права, з економіки та маркетингу. Також фахівець має розбиратися у зв'язках із громадськістю. Тому підкріпити додатковою вищою освітою базу, вже набуту у ВНЗ, завжди корисно.
Громадяни, зайняті сьогодні керівництвом вітчизняними установами медичної сфери, нестачу вузькоспеціальних знань відчувають особливо гостро. За кордоном управління госпіталями та клініками, на відміну від системи, яка у нас устала, покладено на плечі менеджерів, які мають відповідну підготовку. Головні ж лікарі та завідувачі відділень у наших лікарнях, а також чиновники з вітчизняного міністерства охорони здоров'я часто можуть похвалитися лише відмінними медичними знаннями. Сучасні реалії такі, що в жодному зі спеціалізованих ВНЗ України студенти не мають можливості вивчати нюанси, пов'язані із застосуванням правових норм у цій сфері. Саме тому здобуття диплома в юридичній чи економічній галузі сьогодні є дуже популярною тенденцією.
У наші дні для побудови успішної банківської кар'єри лише якісної фінансової підготовки недостатньо. Грамотне управління грошовими потоками – справа досить складна. Щодня потрібно мудро уникати зіткнень з різноманітними перешкодами, що виникають у економічній ситуації, що постійно змінюється. Без серйозних знань законодавчої бази та фінансового права не обійтися. Діяльність, пов'язана, наприклад, з кредитуванням як юридичних, і фізичних осіб, неможливо уявити без складання контрактів і прочитання спеціальної документації. Необхідно проводити перевірку пунктів на відповідність прийнятим нормам і займатися періодичним відстеженням законів, що з'являються. Нові державні акти підлягають звірянню та порівняльному аналізу із уже чинним законодавством.
Крім того, багатьма авторитетними виданнями до написання інформаційних матеріалів активно залучаються не лише досвідчені журналісти та літератори, а й експерти, які є професіоналами у певних галузях знань. Наприклад, видавці охоче співпрацюють із практикуючими юристами, економістами та психологами. Звичайно, фахівці, які здобули не одну вищу освіту, а дещо цінуються сьогодні особливо високо. Маючи за спиною не тільки профільні знання (журналістика, філологія), а й додатковий диплом, автор здатний вільно орієнтуватися у темі, а отже, питання, що стосуються сторінок видання, будуть висвітлюватися з максимальною компетентністю.
Друга освіта, в умовах сучасного суспільства, є напрочуд дієвим способом, спрямованим на значне підвищення професійного рівня. Найбільшою популярністю на сьогоднішній день користується утворення юридичного спрямування. Другу позицію поділили аудит та ведення бухгалтерської звітності. На третьому місці розмістився менеджмент, а за ним – управління персоналом. На двох останніх варіантах, як правило, зупиняються менеджери вищого ешелону та керівний склад підприємств.

Наталія

comments powered by Disqus

Читайте также

Рубрики блогу

Популярне

Теги

робота освіта карєра веб дизайн туризм php c с java бизнес турагенство візове оформлення CMS Joomla WordPress створення сайту бронювання персонал мотивація економіст фінансист Програміст авк кошторис створення сайта інтернет створення сайтів бухгалтерія бухгалтерський облік бізнес управління персоналом работа закони Excel внз навчання офіс бухгалтер пошук роботи логістика зед перевезення вантажів зп перевезення вантажі фінансовий аналіз економіка фінанси курси програмування hr hr-менеджер кошторисник ефективність запаси склад перевезення вантажу підприємство резюме презентація клієнти співбесіди іврит інтерв'ю ЗЕД відрядження оренда криза митний брокер календарь бухгалтера митниці роота бухгалтера маркетинг НБУ банки кошторисна справа бюджет податки штрафи ПДФО бухгалтерський облік ЕДРПОУ НДС ПДВ тестування