Зразок сертифiкатуОбразец сертификата

Інтерв'ю із Коваленко Мариною. Курси юристів.

19 грудня 2014, 2801
Категорія: інтерв'ю
Інтерв

Інтерв'ю з Коваленком Мариною. Курси юристів

Марина має досвід роботи у сфері юриспруденції 8 років. Області права з якими працює Марина: господарське, цивільне, корпоративне, трудове, адміністративне, податкове. Викладацький досвід набула на факультеті права та міжнародних відносин Університету «Україна». Вела курси: цивільного, господарського права. Освіта вища. Університет "Україна". Диплом з відзнакою "Магістр" (господарське право).

Ми трохи поспілкувалися з Мариною, щоб дати вам уявлення про викладача крім резюме.

— Марино Миколаївно, що Ви вважаєте своїм основним досягненням?

Я зрозуміла, що найголовніше те, що дано людині – це життя. У метушні днів ми часто не помічаємо краси природи, не чуємо спів птахів, забуваємо сказати «Спасибі» близькій людині, яка піклується про нас, забуваємо зателефонувати батькам, приймаємо за належне те добре, що нам дається і сумуємо, коли щось не виходить так як би нам хотілося… Я навчилася приймати кохання та віддавати кохання, вчитися та ділитися знаннями, долати перешкоди та знаходити у будь-якій ситуації позитивні моменти. Я зрозуміла, що в будь-якій ситуації необхідно залишатися оптимістом, радіти, що поряд дорогі для мене люди: батьки, кохана людина, друзі. Я вважаю своїм основним досягненням на сьогоднішній день, те, що я навчилася сприймати і любити навколишній світ таким як він є.

— Розкажіть, із чим пов'язаний вибір професії?

 Вибір професії юриста пов'язаний із можливістю позитивно впливати на те, що відбувається. Зі шкільної лави я була борцем за справедливість. Також, свою роль зіграв практичний підхід до питання вибору професії, тому що юриспруденція – це жива наука, що розвивається, звернена до аналізу актуальних практичних проблем, що мають першорядне значення для життя кожного індивіда. Знання у цій сфері дають можливість як професійного, матеріально зростання, а також, морального і духовного, оскільки, у зв'язку з необхідністю вирішення різних питань, що виникають у соціумі, юристу необхідно бути особистістю всебічно розвиненою, важливо крім юриспруденції орієнтуватися в інших галузях та сферах.

— Чи ви задоволені вашою кар'єрою?

Свою кар'єру я розпочала вже під час навчання на другому курсі в університеті, мені запропонували роботу на кафедрі господарського права, тож я познайомилася з роботою викладача, навчилася працювати з науковою літературою у сфері юриспруденції, писати наукові роботи.

Під час навчання проходила практику у різних приватних та державних організаціях (Міністерство праці та соціальної політики, Міністерство транспорту та зв'язку – на той час, слідчий відділ міліції та ін.).

На п'ятому курсі навчання мені запропонували роботу у будівельній компанії на посаді юрисконсульта юридичного департаменту.

Працювала у сфері логістики, авіації, торгівлі. Пробувала себе у різних сферах права, але повернулася у сферу будівництва. На сьогоднішній день я цілком задоволена розвитком своєї кар'єри, але вважаю, що зупинятися на досягнутому ніколи не можна, завжди є цілі, яких потрібно досягати, рости, розвиватися.

— Що у професії викладач вам подобається найбільше?

Мені подобатися спілкуватися з аудиторією, ділитися своїми знаннями, бачити, як радіють учні, коли вони розуміють, скільки нового вони вже знають і вміють, коли хтось знаходить роботу, хтось вирішує якісь проблеми завдяки отриманим знанням…

— Якими найважливішими якостями повинен мати викладач?

Я думаю, важливими якостями для викладача є: працездатність, дисциплінованість, відповідальність, уміння працювати з аудиторією, відчувати та бачити кожного учня та групу загалом, уміння зацікавити кожного до вивчення питання.

— Чи хотілося коли-небудь кинути все і проявити себе в зовсім іншій сфері діяльності?

 Я люблю різноманітність, розвиток і пробую себе у різних сферах, але це скоріше хобі.

- А яке у Вас хобі?

Я дуже люблю подорожувати, цікавлюсь психологією, вишиваю, пишу картини.

— Чи було в поїздках щось таке, що вам запам'яталося на все життя?

Усі мої поїздки яскраві та запам'ятовуються, може тому, що я дуже люблю подорожувати і мені завжди зустрічаються хороші люди.

comments powered by Disqus

Читайте также

Рубрики блогу

Популярне

Теги

робота освіта карєра веб дизайн туризм php c с java бизнес турагенство візове оформлення CMS Joomla WordPress створення сайту бронювання персонал мотивація економіст фінансист Програміст авк кошторис створення сайта інтернет створення сайтів бухгалтерія бухгалтерський облік бізнес управління персоналом работа закони Excel внз навчання офіс бухгалтер пошук роботи логістика зед перевезення вантажів зп перевезення вантажі фінансовий аналіз економіка фінанси курси програмування hr hr-менеджер кошторисник ефективність запаси склад перевезення вантажу підприємство резюме презентація клієнти співбесіди іврит інтерв'ю ЗЕД відрядження оренда криза митний брокер календарь бухгалтера митниці роота бухгалтера маркетинг НБУ банки кошторисна справа бюджет податки штрафи ПДФО бухгалтерський облік ЕДРПОУ НДС ПДВ тестування