Зразок сертифiкатуОбразец сертификата

Інтерв'ю із Мельничук Оленою

24 серпня 2014, 3434
Категорія: інтерв'ю
Інтерв

Інтерв'ю з Мельничук Оленою

Мельничук Олена Анатоліївна – приваблива, освічена, інтелігентна. Найголовніша перевага цього викладача полягає в тому, що на кожному занятті вона намагається дати слухачам УЦ «Курсор» максимум знань. Викладається на 100%. Для неї немає поганих студентів. Завдяки професіоналізму та великому досвіду роботи заняття проводить дуже цікаво.

Олена Анатоліївна, що у професії викладач вам подобається найбільше?

Мені дуже подобається спілкування з моїми слухачами, а також можливість передати їм свій професійний і життєвий досвід.

Що важливіше за хороший план чи спонтанність?

Для мене дуже важливим є хороший план у поєднанні з імпровізацією (спонтанністю).

Розкажіть нам про вашу найближчу мету у вашій професійній діяльності?

Придбати велику кількість слухачів з метою передачі своїх знань та великого професійного та життєвого досвіду. Мені дуже подобається викладати, ділитися своїм досвідом з іншими.

Чи є якесь місце у світі, яке б вам хотілося відвідати?

Так. У всіх нас є заповітний куточок землі, де ми мріємо побувати в першу чергу, якщо не в першу, але сильно-сильно. Мій заповітний куточок – Тибет. Зануритися в стару культуру Тибету і подивитися його чисті, незаймані пейзажі.

Чи є у вас приклади для наслідування у житті?

Звичайно. Для мене приклад для наслідування завжди були і будуть мої БАТЬКИ. Як би важко чи легко у житті не було, вони ніколи не опускали руки. А завжди казали: «Якщо впав, вставай і знову продовжуй свій шлях».

Адже ближче й рідніше, крім них, нікого не буде. Адже вони змогли дати мені дуже багато, і замінити їх ніхто не зможе! Так що бережіть свої батьки, якими вони не були, вони дали вам найголовніше - життя.

Який літературний чи кіногерой справив на вас сильне враження?

Як часто ми стикаємося з сумною долею оточуючих нас людей. Багатьом із них ми співчуємо, до багатьох байдужі чи робимо вигляд, що готові допомогти, але найчастіше стурбовані своєю власною долею. Фільм "Фріда" торкнувся мене до глибини душі. Я ніби переживала кожну подію з життя головної героїні – мексиканської художниці Фріди Кало. Це біографічний фільм про геніальну жінку Фріда.

Фільм сам бездоганний. Знятий чудово, акторська гра відмінна.

Але мене вразило не це.

Я захопилася силою жінки, її стійкістю та вмінням показати відверто свій внутрішній світ, переживання на полотні.

Каюся, до цього фільму я нічого не знала про неї. І для мене цей фільм був відкриттям усього світу.

Настільки мене зацікавили її полотна та біографія. Дивіться це кіно!

Надихайтеся!

Це ГЕНІАЛЬНИЙ фільм про ГЕНІАЛЬНУ жінку!

Як ви вважаєте, яким буде світ через 100 років?

Світ буде іншим, ніж сьогоднішній. Звичайно ж, хочеться вірити, що світ буде добрішим і менш меркантильним.

Що для вас найголовніше у житті?

Найголовніше для мене – це мої діти, дві дочки, Марина та Каріна, їхнє здоров'я, щастя та благополуччя, а також мир на Землі.

Що ви найбільше цінуєте у людях?

Щирість…

Дуже цінна якість.

Щирість щодо, у вчинках, у словах, у почуттях, у думках. Великий успіх - бути оточеним людьми, які здатні сказати правду, щиро піклуючись про тебе. Іноді неприємну правду, але відкриває очі на суть того, що відбувається. Навіть, коли тебе щиро ненавидять і говорять про це прямо, краще, ніж колись говорять за спиною, а в очі посміхаються.

Який найтепліший спогад із дитинства?

Любов і доброта батьків, яка виявлялася у всьому стосовно своїх дітей.

У вас є шкідливі звички (наприклад, читання пліток про знаменитостей, комп'ютерні ігри, розгадування кросвордів), за допомогою яких Ви проводите час, коли Вам нудно?

Так, я обожнюю розгадувати різні кросворди, ребуси, загадки. Останнім часом ще захопилася судоку. А якщо в дорогу, то завжди беру із собою кілька збірок. Пробувала і сама складати, щоправда, давно, але теж цікаво. Це справді велике тренування для пам'яті! Мені нудно не буває.

Якби у вас був вибір, щоб ви надали перевагу: стати успішною творчою особистістю світового рівня чи бути науковим генієм? Який із цих шляхів, на вашу думку, більш успішний для кар'єри та соціального стану?

Звісно, стати успішною творчою особистістю. Науковий геній більш успішний для кар'єри та соціального стану.

Якби Вам дали 2 тижні відпустки з необмеженою кількістю коштів, як би Ви їх використали?

Надала допомогу і принесла радість хворим і нужденним людям, особливо дітям.

Якби ви могли переміститися до будь-якої точки світу в будь-який час, де і коли б Ви хотіли жити?

 Я хотіла б переміститися до Європи 18 століття. Це розквіт культури мистецтва. Тому що я творча людина, для мене це було б дуже цікаво.

Що ви хотіли б побажати нашим абітурієнтам?

Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, проявляйте постійний інтерес до знань, нової інформації, будьте професіоналами у своїй справі, змістовними та цікавими людьми для оточуючих та для себе.

comments powered by Disqus

Читайте также

Рубрики блогу

Популярне

Теги

робота освіта карєра веб дизайн туризм php c с java бизнес турагенство візове оформлення CMS Joomla WordPress створення сайту бронювання персонал мотивація економіст фінансист Програміст авк кошторис створення сайта інтернет створення сайтів бухгалтерія бухгалтерський облік бізнес управління персоналом работа закони Excel внз навчання офіс бухгалтер пошук роботи логістика зед перевезення вантажів зп перевезення вантажі фінансовий аналіз економіка фінанси курси програмування hr hr-менеджер кошторисник ефективність запаси склад перевезення вантажу підприємство резюме презентація клієнти співбесіди іврит інтерв'ю ЗЕД відрядження оренда криза митний брокер календарь бухгалтера митниці роота бухгалтера маркетинг НБУ банки кошторисна справа бюджет податки штрафи ПДФО бухгалтерський облік ЕДРПОУ НДС ПДВ тестування