Зразок сертифiкатуОбразец сертификата

Курси фінансового аналізу та менеджменту

18 травня 2014, 5240
Категорія: фінанси
Курси фінансового аналізу та менеджменту

Курси фінансового аналізу та менеджменту

Є сфери діяльності, які потребують виключно високого рівня професіоналізму. Точність та адекватність оцінки фінансового стану підприємства дозволяє приймати правильні управлінські рішення. Фінансовий менеджер, на відміну від бухгалтера, який займається обліком, приймає рішення про інвестування коштів, отримання кредитів, тобто він управляє фінансовими ресурсами. Не дивно, що класний спеціаліст у сфері фінансового аналізу та планування цінується на вагу золота.

Вимоги до такого співробітника також високі: обов'язкове фінансове чи економічне освіту, досвід фінансового планування і бюджетування, хороші аналітичні можливості. Якщо йдеться про велику компанію із закордонним капіталом або іноземними партнерами, то необхідно також добре знання англійської мови. Людина, яка претендує на посаду фахівця з фінансового планування, напевно, усвідомлює і ступінь відповідальності, і серйозність очікувань щодо її кваліфікації. Тому, розпочинаючи розмову на тему фінансового менеджменту, можна не сумніватися, що його підтримають лише професіонали.

Відразу після здобуття вищої освіти у сфері фінансів все одно досить складно влитися до лав фахівців у цій сфері. Необхідна практика і є безліч питань, на які не дають чітких відповідей у рамках вузівського навчання, хоча б тому, що викладачі в інститутах переважно займаються науковою діяльністю, а не вирішенням практичних завдань. Тому перейняти досвід професіоналів буде для випускників не лише не зайвим, а й просто необхідним. Втім, як правило, курси фінансового аналізу та фінансового менеджменту привертають увагу фахівців-практиків, які прагнуть підвищити кваліфікацію. Пропрацювавши певний час за спеціальністю, що відноситься до сфери фінансів, багато хто приходить до висновку, що настав час підвищити рівень своїх знань і умінь.

Курси фінансового аналізу та фінансового менеджменту дозволяють отримати відповіді на конкретні питання, що виникають у процесі управління фінансами підприємства. Скажімо, як визначити, скільки готівкового капіталу потрібно підприємству чи якою мірою можна довести фінансовий ризик? Не варто вирішувати такі важливі завдання покладатися на теоретичні міркування або сподіватися, що Ви з першого разу самостійно визначите ці величини. Звертаючись до професіоналів, які вже багато разів вирішували ці питання, Ви переймаєте їхній цінний досвід, у результаті - уникаєте помилок.

У виборі курсу основне питання – хто його веде? Найкращі орієнтири - професійний досвід викладача та самостійно, а не за підручником, складена ним програма навчання, що включає вирішення реальних завдань. У процесі навчання мають розглядати складні завдання, інакше в чому сенс, адже з простими можна впоратися без вчителів. Тому рекомендуємо почати зі знайомства з програмою навчального курсу – переконайтеся, що взято високу планку. Інформація про викладача та його професійні досягнення - також важливий критерій вибору курсів фінансового аналізу та фінансового менеджменту. Він повинен бути готовий відповісти на будь-які Ваші запитання розумно та повною мірою - у цьому можна переконатися, відвідавши пробний урок, а також варто почитати відгуки. І, звичайно, на сучасному підприємстві фінансовий аналіз неможливий без застосування Excel. Переконайтеся, що курси активно використовують можливості цієї програми. А взагалі, якщо Ви хотіли б претендувати на посаду фінансового аналітика, фінансового менеджера та розумієте, що для цього Вам бракує певних знань та навичок, ми впевнені – Ви й самі чудово усвідомлюєте, які вимоги готові пред'явити до рівня викладання у вибраному навчальному центрі.

comments powered by Disqus

Читайте также

Рубрики блогу

Популярне

Теги

робота освіта карєра веб дизайн туризм php c с java бизнес турагенство візове оформлення CMS Joomla WordPress створення сайту бронювання персонал мотивація економіст фінансист Програміст авк кошторис створення сайта інтернет створення сайтів бухгалтерія бухгалтерський облік бізнес управління персоналом работа закони Excel внз навчання офіс бухгалтер пошук роботи логістика зед перевезення вантажів зп перевезення вантажі фінансовий аналіз економіка фінанси курси програмування hr hr-менеджер кошторисник ефективність запаси склад перевезення вантажу підприємство резюме презентація клієнти співбесіди іврит інтерв'ю ЗЕД відрядження оренда криза митний брокер календарь бухгалтера митниці роота бухгалтера маркетинг НБУ банки кошторисна справа бюджет податки штрафи ПДФО бухгалтерський облік ЕДРПОУ НДС ПДВ тестування