Зразок сертифiкатуОбразец сертификата

Для чого створюють сайти?

21 січня 2014, 3845
Категорія: веб дизайн
Для чого створюють сайти?

Простори інтернету заповнені масою ресурсів із різноманітною інформацією.  Сайти-візитки, інтернет-магазини, прайси, блоги, презентації, фотогалереї – у мережі можна знайти все.  Зараз люди розуміють, що сайт потрібен кожній людині, незалежно від того, чим вона займається, для того, щоб бути успішною і самодостатньою не тільки у віртуальному світі, а й у реальному.  Можна знаходити друзів, торгувати, брати участь у рекламних акціях та заробляти у партнерських програмах.
Ми спробуємо зрозуміти, навіщо необхідне створення сайту різним групам людей і чи варто витрачати на цю витівку сили та гроші.
Наприклад, навіщо сайт звичайнісінькому користувачеві?
Кожна людина неповторна і унікальна.  Кожен має свої інтереси, свої здібності, своє коло друзів.  У мережі можна, як кажуть, "світ подивитися, себе показати".  Інтернет не має меж.
Блог
Можна створити блог для постійної розповіді про себе та свої враження.
Блог – це віртуальний щоденник, в якому можна розміщувати не тільки друковані матеріали, а й фотографії, і відеозаписи, і музику.
 Любителі фотографій віддають перевагу сайтам-галереям, де можна розміщувати свої фотографії.
При використанні спеціальних конструкторів створення сайтів стає доступним навіть для тих користувачів, які не дуже сильні в програмуванні та веб-дизайні.
Звісно, можна замовити створення сайту професіоналам.
Такі сайти будуть мати оригінальний дизайн і спеціально під певний проект створеним функціоналом.
Якщо сайт з часом набуде популярності та популярності, у користувачів можна додатково заробляти на розміщенні сторонньої реклами.
Можливо, Ви щось створюєте своїми руками або можете розповісти як це зробити.  У такому разі, в інтернеті Ви можете продавати виготовлені Вами товари або розміщувати платні майстер-класи.
Для поширення в мережі такої пропозиції можна запропонувати створення веб-сайтів різних видів.
Сайт візитка
Сайт-візитка – найпростіший варіант.
Такий сайт повідомляє клієнту мінімум необхідної інформації: вид діяльності підприємства та контакти.  Може містити невеликий прайс-лист з асортиментом робіт, фотографіями та цінами, що пропонуються.  За таким сайтом зацікавлені клієнти зможуть з вами зв'язатися та домовитися про покупку.
Але можна не зупинятися на цьому та відкрити інтернет-магазин.
Навіщо?
Веб-сайт для кожного, навіть підприємця-початківця, є обличчям його компанії для потенційних клієнтів з усього світу.  Безсумнівно, сайт, що ефективно працює, підвищить популярність і затребуваність будь-якої фірми.  Сайт-візитка зазвичай заповнюється один раз і містить таку інформацію: назву фірми, фізичну та електронну адреси, контактний телефон та перелік послуг або товарів із зазначенням цін на них.
Після створення просто необхідно регулярно відплачувати домен та хостинг і це все, що потрібно.
Якщо підприємство нещодавно зайняло свою нішу на ринку, має сенс подумати про розкрутку та просування сайту, який послужить гарною рекламою на початку діяльності. Адреса сайту пошукові системи в таких випадках видають за назвою фірми.
Для великих відомих підприємств буває мало ринку збуту всередині країни, вони організують збут через інтернет магазин.  У споживачів є можливість купити продукцію у будь-якій фірмі світу.
Хороші показники інтернет продажів призводять до збільшення продажів і в реально існуючих фірмових магазинах.  Багатьом зручніше спочатку ознайомитися з товаром, його властивостями та цінами в Інтернеті, визначитися з вибором і лише потім здійснити покупку у реальному магазині.
Ціна
Звичайно, створення вебсайту вимагає витрат творчих сил і певних фінансів, але думаю вже всі переконалися, що сайт потрібен будь-якій людині і тим більше потрібен будь-якому підприємству.
Звичайно, відразу ж постає питання, а скільки це може коштувати?
Ціна визначається функціональними особливостями сайту, типом віртуального офісу.
Визначте мінімальні витрати на створення сайту, які Ви зможете собі дозволити, та максимальні, межі яких у жодному разі не можна переступати.
Домовлятися з розробником необхідно виходячи з мінімальної ціни, у цьому випадку у вас буде запас коштів, який може знадобитися, якщо виникнуть несподівані додаткові витрати.
Слід тверезо зникати, що створення сайту не може коштувати копійки, говорячи про мінімальну ціну, ми зовсім не маємо на увазі, створити задарма або за символічну ціну.
Перед тим, як звернутися до розробників сайтів, слід відповісти на деякі запитання:
Яка ідея для реалізації проекту – вона повинна відображати профіль компанії та піднімати її імідж
З якою метою він створюється.
Цілі можуть звучати так:
здобуття популярності
забезпечення іміджу компанії чи окремої людини.
збільшення обсягу продажу
просування нового різновиду продукції
боротьба з конкурентами за панування на ринку
Які завдання створення сайту має вирішувати?
Ідеальний варіант – максимум інформації від замовника про ідею, цілі та завдання сайту, використовуючи яку, розробник зможе запропонувати оптимальні та найшвидші шляхи вирішення шляхом програмування та дизайну.
Така синхронна робота дає чудові результати, і виходять чудові, ефективно працюють на благо фірми.

comments powered by Disqus

Читайте также

Наши курсы

Web дизайн I (HTML, CSS)
3500грн
Web програмування (PHP, MySQL)
4000грн

Рубрики блогу

Популярне

Теги

робота освіта карєра веб дизайн туризм php c с java бизнес турагенство візове оформлення CMS Joomla WordPress створення сайту бронювання персонал мотивація економіст фінансист Програміст авк кошторис створення сайта інтернет створення сайтів бухгалтерія бухгалтерський облік бізнес управління персоналом работа закони Excel внз навчання офіс бухгалтер пошук роботи логістика зед перевезення вантажів зп перевезення вантажі фінансовий аналіз економіка фінанси курси програмування hr hr-менеджер кошторисник ефективність запаси склад перевезення вантажу підприємство резюме презентація клієнти співбесіди іврит інтерв'ю ЗЕД відрядження оренда криза митний брокер календарь бухгалтера митниці роота бухгалтера маркетинг НБУ банки кошторисна справа бюджет податки штрафи ПДФО бухгалтерський облік ЕДРПОУ НДС ПДВ тестування